Routebeschrijving

Speelzaal
Grote Kerk Overschie
Overschiese Dorpsstraat 95
3043 CP Rotterdam
Tel. 010 - 7370962
 
OV vanaf Rotterdam Centraal Station
Neem vanaf Centraal Station Rotterdam bus 33 of 40 en stap uit bij halte De Lugt. Ga bij het uitstappen van de bus rechtsaf en loop richting de Overschiese Dorpsstraat. Ga aan het einde van De Lugt, na het passeren van het wijktheater, linksaf de Overschiese Dorpsstraat in. De Grote Kerk Overschie bevindt zich na ca. 150 m aan de rechterzijde van de weg, vrijwel direct na het passeren van de Rotterdamse Rijweg.
 
Auto vanuit richting Den Haag (A13)
Volg snelweg A13 richting Rotterdam en neem op knooppunt Kleinpolderplein afrit 13 (Overschie). Ga onderaan de afrit rechtsaf de Josselin de Jonglaan in. Neem op de rotonde de eerste afslag en vervolg de weg tot aan de volgende rotonde (ca. 1 km). Neem op deze rotonde de derde afslag en sla linksaf de 2e Hogenbanweg in. Neem de derde straat rechts, de Rotterdamse Rijweg,
volg deze straat tot aan het einde en sla linksaf de Overschiese Dorpsstraat in. De Grote Kerk Overschie bevindt zich direct hierna aan de rechterzijde van de weg. Parkeren kan eventueel circa 250 meter verder, vrijwel direct na de Hoge Brug.
 
Auto vanuit richting Utrecht of Dordrecht (A16)
Volg vanaf knooppunt Terbregseplein snelweg A20 in de richting van Den Haag (A13) en neem op knooppunt Kleinpolderplein afrit 13 (Overschie). Sla onderaan de afrit rechtsaf en neem daarna de derde afslag rechts, de Josselin de Jonglaan. Neem op de rotonde de eerste afslag en vervolg de weg tot aan de volgende rotonde (ca. 1 km). Neem op deze rotonde de derde afslag en sla linksaf de 2e Hogenbanweg in. Neem de derde straat rechts, de Rotterdamse Rijweg, volg deze straat tot aan het einde en sla linksaf de Overschiese Dorpsstraat in. De Grote Kerk Overschie bevindt zich direct hierna aan de rechterzijde van de weg. Parkeren kan eventueel circa 250 meter verder, vrijwel direct na de Hoge Brug.
 
Auto vanuit richting Hoek van Holland (A20)
Volg snelweg A20 in de richting van Utrecht / Dordrecht en neem op knooppunt Kleinpolderplein afrit 13 (Overschie). Steek aan het einde van de afrit het verkeersplein rechtdoor (schuin rechts) over, zodat u het verkeersplein halverwege doorkruist. Sla aan het einde van deze tussendoorgang linksaf en neem daarna de derde afslag rechts, de Josselin de Jonglaan. Neem op de rotonde de eerste afslag en vervolg de weg tot aan de volgende rotonde (ca. 1 km). Neem op deze rotonde de derde afslag en sla linksaf de 2e Hogenbanweg in. Neem de derde straat rechts, de Rotterdamse Rijweg, volg deze straat tot aan het einde en sla linksaf de Overschiese Dorpsstraat in. De Grote Kerk Overschie bevindt zich direct hierna aan de rechterzijde van de weg. Parkeren kan eventueel circa 250 meter verder, vrijwel direct na de Hoge Brug.

Back to Top