Veel Activiteiten in September

In ons lustrum jaar (SG Overschie bestaat ruim 85 jaar) maken we september extra leuk. De al aangekondigde simultaan (tegen GM Loek van Wely) gaat door en in zijn totaliteit zijn er maar liefst vier evenementen gepland in deze maand:

Vrijdag 9 september: Vitesse de Caissa

Zondag 11 september: Schaak-tennis middag bij TC Overschie.

Vrijdag 16 september: Schaak-off. Rapid toernooi voor huisschakers maar ook voor clubleden.

Zaterdag 24 september: Simultaan met GM Loek van Wely!

Simultaan met Loek van Wely
Deze GM sinds 1993 is maar liefst 7-voudig kampioen van Nederland en dus niet de eerste de beste.  Toch hebben we een clubgenoot die een positieve score tegen hem kan vermelden. (weliswaar van voordat hij GM werd).

Het belooft een gezellige middag te worden.
Inloop 12:30 en start om 13:00 uur. Loek zal tegen 40 borden tegelijk schaken. Ook onze jeugdspelers (en oud-leden) zullen het tegen Loek gaan opnemen deze middag.

Vitesse de Caissa is ons alom bekende snelschaaktoernooi en behoeft weinig toelichting. Altijd gezellig en zowel voor onze jeugd als de volwassenen.

Schaakoff
Dit is een rapid toernooi bedoeld voor de geïnteresseerde huisschaker. Schaakoff is een initiatief vanuit de KNSB. We hopen op deze manier geïnteresseerde huisschakers kennis te laten maken met onze gezellige vereniging. (vanaf 20:00 uur).

Geinteresseerden kunnen via deze link meer informatie vinden en zich aanmelden: https://schaakoff.nl/

Schaak-tennis middag op de nabijgelegen tennisclub. Onze schakende tennissers (of tennissende schakers) onder de geuzennaam “Tennisclub De Ballen” organiseren na het succes vorig jaar weer een gezellige middag met schaak en/of tennisplezier. Planning: 12:00 – 15:00 uur met uitloop voor een borrel tot 17 uur.Mocht je als geïnteresseerde vrijblijvend met een van deze activiteiten mee willen doen, neem dan contact op met onze voorzitter Marcel Terluin (marcel.terluin@gmail.com)

Back to Top